Eurobasket

Ο Σλοβένος διεθνής που είχε κάνει… ροντέο το ματς με τον Μίσσα (video)

Ένα μέλος της εθνικής Σλοβενίας που είναι αντίπαλος της Εθνικής σήμερα στο Ευρωμπάσκετ είχε κάνει άνω-κάτω ένα παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους πριν τρία χρόνια.

Τη δική του… ξεχωριστή ιστορία σε σχέση με την Ελλάδα έχει ένας παίκτης της δωδεκάδας της Σλοβενίας, που σήμερα θα αντιμετωπίσει την Εθνική για το Ευρωμπάσκετ.

Ο λόγος για τον Μάτιτς Ρέμπετς, που πριν τρία χρόνια είχε κάνει άνω-κάτω τον αγώνα μεταξύ των δύο χωρών στο Ευρωπαϊκό U20 που είχε γίνει στο Ηράκλειο. Τότε, δε, στον πάγκο της ελληνικής ομάδας ήταν ο Κώστας Μίσσας και μέλος της Εθνικής ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο γκαρντ της Κρκα είχε δεχτεί πάνω σε μια φάση ένα χτύπημα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ματώσει. Τότε άρχισε να φωνάζει, να χτυπιέται και να βρίζει, ενώ έβγαλε την μπλούζα του και έφυγε από το γήπεδο με απανωτές τεχνικές ποινές. Μάλιστα με τη συμπεριφορά του ξεσήκωσε και κάποιους συμπαίκτες του που ήταν προκλητικοί, ενώ ένα ολόκληρο γήπεδο που τον αποδοκίμαζε.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε τότε 84-67 και μετά το τέλος του αγώνα ένας μετανιωμένος Ρέμπετς βγήκε από τα αποδυτήρια στο παρκέ, απολογήθηκε σε όλους και το κοινό τον αντάμειψε με ένα χειροκρότημα που έμοιαζε με συγχώρεση.

Δείτε το βίντεο μετά το 1:50:35

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x